Produkcja

Nasz kebab produkowany jest z surowców najwyższej jakości, odpowiadającym standardom europejskim. Cały proces produkcji odbywa się w warunkach spełniających wymogi krajowe i unijne (system HACCP), pod stałą kontrolą Rejonowego Lekarza Weterynarii i rejonowej stacji sanitarnej.

Nasz produkt to właściwy wybór. Przykładem tego są rozwijające się firmy, które zdecydowały się współpracować z nami od początku naszego istnienia. Podobnie, jak my spełniające wszelkie wymagania jakościowe i zajmujące czołowe pozycje na rynku. Z poczucia obowiązku i odpowiedzialności wynikającej ze współpracy z najlepszymi - staramy się sprostać ich wymaganiom, poprzez udzielanie informacji o przygotowaniu naszych produktów oraz prowadzenia gastronomii.

Obecnie firma pracuje nad nowoczesną metodą mrożenia produktów przy użyciu ciekłego azotu, dzięki której nasz wyrób uzyska lepsze walory smakowe, a mięso przez jeszcze dłuższy okres zachowa swoją świeżość. Nasze produkty dostosowujemy do potrzeb pod względem rodzaju, jak i wielkości, ułatwiając w ten sposób współpracę klientom, aby była ona przyjemna i jak najkorzystniejsza dla obu stron.


 
Do początku stronyPowrót do strony głównej